Bericht versturen
Thuis > producten > Vulcaniserende Autoclaaf >
Het rubber vulcaniseerde Autoclaaf met Veiligheidskoppeling, Automatische Controle, en is van druk op hoge temperatuur en lage

Het rubber vulcaniseerde Autoclaaf met Veiligheidskoppeling, Automatische Controle, en is van druk op hoge temperatuur en lage

drukautoclaaf

autoclaaf glas

Plaats van herkomst:

Jiangsu, China

Merknaam:

OLYMSPAN

Certificering:

ISO9001, ASME

Modelnummer:

FJK

Neem contact met ons op
Verzoek om een Citaat
Productdetails
Brandnaam:
OLYMSPAN of OEM
Cilinder:
met een vermogen van niet meer dan 10 kW
veiligheidsklep:
één interface
Schommelingsapparaat:
een uitgerust
Gemiddeld:
samengeperste lucht
Water:
Koelwater
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 set
Prijs
USD 5,000~50,000 set
Verpakking Details
Standaard verzending
Levertijd
45 dagen
Betalingscondities
T/T
Levering vermogen
30 sets per maand
Productbeschrijving

Rubber Gevulcaniseerde Autoclaaf met Veiligheidskoppeling, Automatische Controle
 
 
1. Snelle Details:
 
Binnendiameter: 2.85m
Efficiënte lengte: 4m, 5m
type: Gelamineerde Glasautoclaaf; aac autoclaaf; rubber vulvanizating autoclaaf; 
Toepassingen: de automobielindustrie, ruimte, de defensieindustrie, de bouwdecoratie, de rubberindustrie; de glasindustrie, enz.
 

De rubberdieautoclaaf door OLYMSPAN wordt vervaardigd is van hoogte - kwaliteit. Wij hebben normale grootte, terwijl wij volgens de specificaties van de klant konden vervaardigen. Bijvoorbeeld, zijn binnendiamter van 2.85m en de efficiënte lengte van 4m of 5m één van onze normale grootteautoclaaf.

 

Wij, OLYMSPAN, konden diverse soorten autoclaven voor klanten vervaardigen. Bijvoorbeeld, steriliseert met autoclaaf de gelamineerde glasautoclaaf voor de glasindustrie, aac voor bouwnijverheid, rubberautoclaaf voor rubbervulcanisatie, houten autoclaaf etc. voor houten carbonisatie.

 

Onze autoclaaf is wijd gebruikt in de verschillende industrieën zoals de automobielindustrie, ruimte, de defensieindustrie, de bouwdecoratie, de rubberindustrie; de glasindustrie etc.
 
Het rubber vulcaniseerde Autoclaaf met Veiligheidskoppeling, Automatische Controle, en is van druk op hoge temperatuur en lage 0 
2. Beschrijving:

 

De autoclaaf is het materiaal om proces tijdens teruggewonnen rubberproductie devulcanizing, is het de algemene beroemde machine voor teruggewonnen rubberproductie.

Devulcanizer keurt een nieuwe technologie van devulcanizition goed. Vergeleken met tradtional devulcanizing materiaal, is het geavanceerd in de volgende punten.

Win poeder terug te hoeven niet gemalen zo fijn en de devulcanizing tijd te zijn wordt verkort; Plastifiers, agenten terugwinnen en het rubberpoeder die kunnen in devulcanizer worden samengebracht; geen verontreinigd water zal uit tijdens devulcanization worden gelaten; De kwaliteit is beter; Om het devulcanizing schip te openen en sluiten is geautomatiseerd tijdens het het werk proces.

Devulcanizer is een horizontaal onder druk gezet schip met het mengen van peddels vast daarin. De het mengen zich schacht met peddels kan roteren dockwise en tegen de wijzers van de klok in. De linker en juiste roterende peddels duwen dat het materiaal in het schip die zich langs de schacht bewegen om goed worden gemengd en eveneens worden verwarmd.

Devulcanizer wendt een hydraulisch systeem aan open aan, dicht en sluit omhoog de het voeden deur en de het lossen deur.

De manier zou om de autoclaaf te openen automatische, hydraulische pneumatische druk kunnen zijn.
Naast gedreven macht, heeft de pneumatische manieren om de deur te openen, het ook de veiligheidskoppeling. Er zijn het verwarmen elementen voor verwarmend & dwingend en koelapparaat binnen van de autoclaaf. Het zal automatische controle en het openen ontdekken en de sluitende deuren, temperatuur, druk in autoclaaf door PLC controlemechanisme, die het glaswerkstuk is gaan vooraf.
De glasautoclaaf is een soort zeer belangrijk materiaal, dat voor glas diep-verwerking wordt gebruikt. Om de veiligheidseisen van gelamineerd glas door het druk en thermische behandelingsproces te bereiken.
Het wordt wijd gebruikt in de automobielindustrie, ruimte, de defensieindustrie, de bouwdecoratie, enz. Het is etc. uitgerust met de veiligheidsklep, de drukmaat, het temperatuurelement.
Belowed is één of andere specificatie van autoclaaf. Dit is voor uw refernce. Voor veel meer detailleert, contacteren ons.
 
Specificaties:

Punten

Eenheid

Specificaties en Parameters

FJK1.4-1.65×4D

FJK1.5-2×5D

FJK1.5-2.5×5D

FJK1.5-2.68×5D

FJK1.5-2.85×5D

Binnendiameter

M

1.65

2

2.5

2.68

2.85

Efficiënte lengte

M

4

5

5

5

5

Ontwerpdruk

Mpa

1.4

1.5

1.5

1.5

1.5

Ontwerptemperatuur

°C

150

150

150

150

150

Werkdruk

Mpa

1.3

1.4

1.4

1.4

1.4

Het werk temperatuur

°C

150

150

150

150

150

Middel

 

lucht

lucht

lucht

lucht

lucht

Maat

MM.

900

1000

1000

1000

1000

Efficiënt volume

M3

10

18

25

28

31

Brutogewicht

T

7

9

16

25

30

Algemene afmeting

M

6×2.5×3

7×2.8×3

7×3×3.5

7.8×3.2×3.8

9×3.5×5

 
3. Toepassingen:
 
1. De glasindustrie
2. De baksteenindustrie
3. De rubberindustrie
4. De voedselindustrie
5.  De houten industrie
6. Samengestelde materialen
7. De textielindustrie
8. De ruimtevaartindustrie
 
4. Concurrentievoordelen:
 
De autoclaaf is een soort stoommateriaal op grote schaal. Het kan aan de kalkbaksteen van het stoomzand, flyash baksteen, slakkenbaksteen, gelucht concreet blok, cementstapel en andere cementproducten worden gebruikt. Naast dat, wijd heeft het ook een toepassing in diepe verwerking van glas, houten, rubber, thermische isolatiemateriaal, geneeskunde, gips met hoge weerstand, die de visnetindustrie etc. rangschikken. Wij kunnen diverse vormen van de autoclaven volgens de behoeften van onze klanten vervaardigen.
 
De deskundigen in ons bedrijf absorbeerden de voordelen van buitenlandse gelijkaardige producten, en verbeterden de sterkteberekening door de belangrijkste drukdelen te analyseren en al soort stresstest te doen.

 

5. Certificaten
 
Wij hebben ASME, ISO 9001 en othercertificates voor onze producten.
 
Voor veel meer detailleert, alstublieft ons contacteren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China AAC-Autoclaaf Leverancier. Copyright © 2013-2024 aac-autoclave.com . Alle rechten voorbehoudena.